Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невероятно: Двама доказано мъртви оживяха, медици в шок

.

Жител на Казахстан се прибра жив и здрав два месеца след като беше погребан. Шокиращата случка станала в град Атирау. 63-годишен мъж изчезнал през юли. Роднините му почнали да го търсят, съобщили и в полицията, информира „Известия“.
След седмица близките били извикани в моргата да разпознаят намерен труп. Той бил в процес на разлагане и било трудно да се потвърди самоличността визуално. Затова била направена ДНК експертиза. Тя доказала с 99,92% сигурност че става дума за изчезналия мъж.

Човекът бил погребан, както се полага.

Преди дни обаче мъртвият се появил в къщи. Там била само племенницата му, която като го видяла - припаднала. По-късно мъжът разказал, че отишъл да работи на някакъв обект в друг район. Изкарал два месеца и нещо, взел си заплатата и се върнал в къщи.

Мистерията обаче продължава, тъй като изследванията на ДНК показват, че той е онзи, който лежи в гроба с колебание от 0,08%, което е почти несъществено. Полиция, медици и роднини се опитват да разбулят загадката, но засега неуспешно. 

В същото време французин на 53 години бе мъртъв цели 18 часа, след което възкръсна. Това се случило в град Безе, където било намерено тяло на брега на реката. Извиканите медици установили смъртта и измерили температура на тялото 22 градуса – сто процентова смърт. Установено било също, че сърцето му е спряло преди 18 часа. Приготвили се да товарят трупа за моргата, но един от лекарите решил да проведе експеримент и да види как ще реагира тялото на сърдечен масаж. Още на второто-третото „помпане“ човекът отворил очи, а медиците и полицаите изпаднали в шок. Все още няма обяснение как се е случило чудото, защото медицината отрича възможността за възкръсване при такива показатели, отбеляват медиите.

Източник: https://frognews.bg/novini/neveroiatno-dvama-dokazano-martvi-ojiviaha-meditsi-shok.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!