Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов призова: Да променим мисленето си, да имаме очи за хубавото, а не за най-малки проблеми

Кавър версия на превърналата се в крилата фраза на Симеон Сакскобургготски, че българинът трябва да си смени чипа, предложи днес зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов. 

Той говори на седмата политическа академия на Жени ГЕРБ „Национално управление и сигурност. Политика на европейска свързаност в контекста на присъединяването на Западните Балкани“, която се провежда във Велинград. 

Пред дамите от ГЕРБ, Цветанов сподели мнението си, че хубавите новини в България остават в сянката на дори най-малките проблеми и подчерта, че е важно да променим мисленето си и да имаме очи за хубавите неща, които се случват, а те не са малко. „БСП предлагат само скандали, агресия, фалшиви новини, но не и алтернатива. Това не подхожда на една опозиция“, коментира зам.-председателят на ГЕРБ. 

Той сподели учудването си как една партия може да претендира, че е алтернатива при положение, че отсъства от дебатите в Народното събрание, където има възможността да задава своите въпроси и към изпълнителната власт. 

Шефката на дамската организация Ирена Соколова заяви, че „ние сме най-голямата женска политическа организация“. “В нашата работа няма екстремизъм, противопоставяне и фалшиви новини. ПП ГЕРБ е партия на истината и истинското”, каза тя. 

„От Жени ГЕРБ работим по всички теми и водим диалог с всички политически сили и социални групи. Внасяме добавена стойност във всички сфери“, изтъкна председателят Ирена Соколова. По думите й дамите от ГЕРБ са винаги готови да помогнат на всеки, който има нужда от разговор, партньорство или за провеждането на инициатива. „Ние сме специален партньор. Това е седмата ни академия и имаме амбицията да провеждаме такива форуми и занапред“, сподели пред дамите Соколова. 

Областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов благодари на жените от ГЕРБ за тяхната активност във всички сфери на обществения живот. „На седмата академия на ЖГЕРБ ще продължим да обменяме опит и да доказваме, че ГЕРБ е най-добре организираната партия в страната и сме способни да носим отговорност за управлението на България“, посочи той. 

Според Шопов вече е аксиома това, че успешните политики и модели преминават през ярко присъствие на жени в управлението. „ГЕРБ е партия, която дава широка възможност на жените да участват активно в обществения и политическия живот на страната, да бъдат на високоотговорни позиции и да вземат ключови решения за развитието на България. Смятам, че няма друга политическа сила, която да разполага с толкова висок интелектуален и експертен капацитет от представителки на нежния пол“, посочи областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик.

Източник: http://epicenter.bg/article/Tsvetanov-prizova--Da-promenim-misleneto-si--da-imame-ochi-za-hubavoto--a-ne-za-nay-malki-problemi/167290/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!