Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как действа патриотичната мафия в търговията с българско гражданство? Защо никой не повдига въпроса за адресната регистрация на така наречените „нови българи“.

Без постоянен адрес никой няма шанс да получи документи за самоличност

Image may contain: one or more people

През годините много български журналисти направиха блестящи разследвани, с които доказаха как действа патриотичната мафия в търговията с българско гражданство.

Според голяма част от публикациите, през годините безспорен лидер в това мероприятие е ВМРО.

В развихрилия се сегашен скандал с арестите на Петър Харалампиев – председател на ДАБЧ, странно защо никой не повдига въпроса за адресната регистрация на така наречените „нови българи“.

Без постоянен адрес никой няма шанс да получи документи за самоличност.

Именно с решаването на този въпрос лъсват широко затворените очи на корумпираната ни държава.

Експлоатирана успешно от така наречените воеводи „патриоти“.

Кратка справка чрез изборните списъци показва интересни факти, чужденците, получили българско гражданство, са с постоянен адрес на ул.“Пиротска“ № 5 и ул. „Искър“ № 6.

Едва ли е тайна, че на първия адрес се намира партийната централа на ВМРО. Според запознати, на втория е имало изоставена сграда, за която се счита, че неин собственик е бил ВМРО, към днешна дата сградата е съборена, парцелът е празен, но това не пречи да има стоици чужденци с българско гражданство, които се водят, че живеят все още на този адрес.

Ясно е, че по този начин схемата започва да бие на очи и се преминава към нов адрес на ул.“Леге“ № 6 в София, където се намира администрацията на столичния район „Средец“.

Оказва се, че този адрес е осигурил паспорти на над 85 000 чужденци през последните години, които вероятно са напълнили джобовете на патриотичната мафия с десетки милиони евро.

Този паричен ресурс днес означава власт и възможност за разширяване на мафиотската структура, както и затваряне на очите и устата на съответни институции и правоохранителни органи.

Интересен е и въпросът защо ВМРО толкова лесно се отказаха от Харалампиев и дали някой друг играч патриот не е сложил ръка върху този доходоносен бизнес?

На този въпрос ще ви отговорим в следващ материал, в който ще покажем и още по-интересни снимки.

bnews

Източник: http://www.informiran.net/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D1%82%D1%8A%D1%80/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!