Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Единият „патриот“ превозва мигранти, другият им издава БГ паспорти, но пък крепят Борисов и ще си правят каквото си искат

Screen-Shot-2018-05-04-at-12.57.35

Преди време разбрахме, че координаторката на НФСБ от Ихтиман превозва мигранти, естествено веднага от НФСБ се отрекоха от нея и както става обикновено в България повече никой не чу нищо по темата. 

Някой да разбра координаторката на НФСБ колко емигранти е превозила преди да я хванат?

Естествено никой не разбра.

Вчера стана ясно пък, че друг патриот толкова много се е загрижил за демографската криза в България, че раздавал на всеки, който пожелае да стане български гражданин документи, е естествено срещу пет хиляди евро нерагламентирана такса, но какво пък важното е че ги е давал, за да расте естественият прираст на населението в България.

И все пак какво излиза от цялата ситуация, единият патриот Валери Симеонов ги вози емигрантите, другият патриот Красимир Каракачанов им издава документите и е важно далаверата да върви и едни пари да се правят иначе за какво да са във властта и да крепят конструкцията на Бойко Борисов.

И докато Герб се усъвършенстваха в краденето на европари от европроекти, то явно така наречените ни патриоти си намериха друга ниша в която от транспортна дейност и издаване на документи да правят милиони.

Естествено, Бойко Борисов за пореден път доказа тезата ни, че стане ли проблем в България той се снишава и чака да отмине бурята, защото от два дена се оказва, че премиерът на България е забравил да вземе отношение по темата, какви точно ги вършат онези, които му държат онова нещо под шлифера.

Тук е мястото да отбележим, че така наречените Реформатори, ще се окажат като една детска градина в далаверите си докато бяха във властта на фона на така наречените Патриоти, които както сами разбирате нямат нищо против да правят пачки на гърба на емигрантите, стига никой да не ги хване, пък ако ги хване да викат махнем ли се отива си и стабилността в държавата.

Но май вече е по – правилно всички да си кажем, че махнем ли ги тези на 100% стабилното крадене в България ще спре завинаги. 

източник

Източник: http://onovini.com/2018/10/%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%82/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!