Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вие не сте Гергов, евтини олигарси! Какво не разбрахте от последните арести и обиски? Плащайте…поканите следват една след друга! 

Елена Гунчева

Не разбрах какво точно не разбрахте последната година, скъпи новобогаташи! Вие знаехте условията за лукса, в който живеете. Знаете цената на богатството си. Знаете за отчисленията, които задължително трябва да правите. Полакомихте ли се? Не сте съгласни с увеличената вноска?

Много неразумно….нали именно това управление ви закриля от правосъдието и справедливостта. Какво ще правите, ако се смени?

Какво не разбрахте от последните арести и обиски? Плащайте…поканите следват една след друга! Избори идват, бъдете благодарни за чадъра, неблагодарници такива!

Малко останахте вече. Свиди ви по едни 100 милиона да заделите за бай ти Боку! Ами ще си гледате физиономиите по сайта на Интерпол и Европол, че той нали и Цецкоу се намърда там…

Ако освен богати, бяхте и мислещи, щяхте да си решите кардинално проблема, всеки да си задели по два милиона и да поръчате някой от Азия да реши всичко бързо и безболезнено. А вие да сте спасителите на нацията.

Вие не разбрахте в кой кръг попадате.

На някои дадоха куфарчета и те станаха фактори.

На други дадоха куфарчета и те станаха лъскави цървули.

Това е разликата. Запитайте се, скъпи олигарси, защо никой не разследва бай ти Гошо Пловдивски? И вместо той да дава, на него му дават?

Ами защото той е част от кукловодите, а вие ще си останете с манталитета на бармани и сервитьорки….

Плащайте….защото сега може да се откупите. След време, когато чадърът ще го няма и няма да има с кого да се договорите и откупите, нещата ще са зле. Че по затворите лъскави джакузита и диаманти няма!

Решавайте на кого ще плащате, че циркът с вас ни омръзна! Евтини сте! Въпреки скъпите ви домове. От вас лъха на евтина кръчма!

Елена Гунчева

Източник: http://svobodnoslovo.eu/%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2-%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B8/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!