Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Абсолютна лъжа е твърдението, че 70% от пътищата в България са лоши. Това са фалшиви новини платени от БСП!

Веднага след като статията с информацията за пътищата в България и факта, че 70% от тях не стават за нищо бившият регионален министър и настоящ на незнайно какво Лиляна Павлова написа във Фейбук следното, публикуваме без редакторска намеса.

„Сега разбирам, че фалшивите новини пак заливат социалната мрежа Фейсбук, като този път ние, които градим България всеки ден и сме високо оценени в цяла Европа от нашите европартньори сме обект на атака с фалшивата новина, че 70% от пътищата в България били лоши.

Искам да подчертая факта, че откакто ние от Герб и нашият лидер Бойко Борисов сме се заели да правим и ремонтираме пътища в България, българина осъзна факта, че може да пътува нормално и в България.

Всички помним все още корупционните практики от типа „Батко и Братко“ с които БСП и ДПС източваха всичко, което българина плащаше за пътища.

Днес, имаме завършена магистрала „Тракия“, работим по „Струма“ и „Хемус“ и благодарение на нашите европартньори, които ни съфинансират скоро ще завършим и тези инфраструктурни проекти.

Проекти, които правят живота на българина по стойностен, проекти които задминаха по размах дори Германия и Франция, защото ние от Герб искаме и знаем как да направим резултатите от управлението на нашата партия видими. Но както започнах в началото в България има едни безделници и едни хора с политически амбиции, които искат властта, за да върнат корупцията и краденето, които ползват фалшиви новини, за да лъжат не само нас българите, но и нашите европартньори. Аз не съм чувала и не съм виждала някой да е правил проучване за състоянието на пътищата в България, но знам от докладите на АПИ, че 90% от пътищата в България са в почти идеално състояние според изискванията и стандартите на Европа. Знам също така, че с въвеждането и на ТОЛ таксите, нещата ще се подобрят още, защото ние от Герб мислим и градим България всеки ден и едни фалшиви новини няма да ни попречат да го правим и занапред.“

източник

Източник: https://edinnabulgaria.site/index.php/absolyutna-lazha-e-tvardenieto-tche-70-ot-patishtata-v-balgariya-sa-loshi-tova-sa-falshivi-novini-plateni-ot-bsp/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!