Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Валери Симеонов тази сутрин във Фейсбук: „Гладни кокошки просо сънуват…“

В типичният си арогантен стил Валери Симеонов тази сутрин пусна поредната публикация във Фейсбук, относно скандала, който предизвика с думите си за майките на децата инвалиди,

които нарече „Уж болни деца“

ето какво написа тази сутрин вицепремиера в кабинета на Бойко Борисов преди минути, публикуваме без редакторска намеса:

“ Искам всички да са наясно, че около моите думи се създава изкуствено някакъв скандал с цел да дискредитират мен и цялото правителство на Герб и Обединените патриоти.

Този скандал е с цел ние да си подадем всички оставките, като зад него седят БСП, Атака и ДПС.

Скандала е координиран и изобщо не е случаен, защото явно едни хора искат да използват същите кресливи подходи и същите онези уж болни деца, за да ни свалят от власт, защото нашата управленска програма работи и хората усещат това в джобовете си.

Вдигнахме пенсиите, увеличихме доходите на хората, всеки ден запушваме пробойните от които се източва държавата и това не се харесва на определени кръгове и политически сили в България.

Аз не се отказвам от думите си и няма да подам оставка като вицепремиер, защото според мен тази атака е дело не само на хора в България, а в нея участват и хибридните сили на Русия, която иска за пореден път да дестабилизира България, за да наложи имперските си интереси.

На всички онези, които са се размечтали да си подам оставката, само ще повторя старата българска поговорка:
„Гладна кокошка, просо сънува…….““

Източник: http://www.informiran.net/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D1%84%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%B1/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!