Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ДНК Експерт: Никой не може да ме убеди, че МВР прави ДНК анализи на крадци на цветни метали

Йордан Стефанов, Фейсбук

1) Акцентира се върху субективните фактори – описва се, че е ЦИГАНИН, че е КРАЛ ЛАМАРИНА, че е ПИЛ, че е тренирал БОКС. Подсъзнателно зрителят на зрелището получава указания, че този трябва да е мразен!

2) Намерихме ДНК, намерихме ДНК, намерихме ДНК – думи изпразнени от всякаква стойност. Да изолираш ДНК от дрехи или други обекти е толкова трудно. Да не говорим, че никой не може да ме убеди, че МВР прави ДНК анализи на крадци на цветни метали. И то не какви да са ДНК анализи, а секвениране, което е уникално скъпи за МВР.

А и на 8-ми шефът на МВР сподели в официалняи сайт на институцията, че ДНК на убиеца няма 

Това е такъв булшит.

3) ББ и всички вече осъдиха момчето без процес. Нека не забравяме, че всеки е невинен до доказване на противното.

Аз доказателства НЕ ВИДЯХ и затова НЕ МОГА да раздавам присъди.

Последният път, когато подготвях проба за секвениране ми отне няколко дни работа и макар да имах много ДНК, индикации за положителни резултати, качеството на анализа бе толкова лошо, че никаква информация не можеше да се извлече.

Тук за 1 ден някой се опитва да ме убеди, че може да секвенира и да получи уникални резултати, с които да вкара някого в затвора.

Да не говорим, че наличие на ДНК доказва, че двама индивида са имали някаква форма на контакт помежду си, но нищо повече.

Йордан Стефанов, Фейсбук

Източник: http://www.informiran.net/%D0%B4%D0%BD%D0%BA-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%BC%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D1%87/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!