Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов обяснява на депутатите утре какво работи Лиляна Павлова

Премиерът Бойко Борисов ще участва в парламентарния контрол утре, потвърди за Епицентър.бг председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. 

Борисов ще отговори на въпрос на народния представител от БСП Антон Кутев, който се интересува какво точно работи министърът на българското председателство на ЕС Лиляна Павлова. 

„Моля да ме информирате за функционалните задължения на министъра за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 след официалното приключване на българското председателство? Докога предвиждате Лиляна Павлова да е член на правителството в качеството й на министър на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018“, се казва във въпроса на Антон Кутев да министър-председателя. 

Българското европредателство приключи на в края на юни тази година. Не е ясно от средата на тази година с какво точно се занимава Лиляна Павлова и и служителите в министерството. 

Министерството й най-вероятно ще съществува до края на годината, когато ще приключи ще приключи австрийското председателство на Съвета на ЕС.

Източник: http://epicenter.bg/article/Borisov-obyasnyava-na-deputaite-utre-kakvo-raboti-Lilyana-Pavlova/165562/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!