Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Боян Чуков: Сорос и неговата мрежа в България работят за свалянето на Борисов от власт

Трагедията с Виктория Маринова разтърси дълбоко медийната обстановка в България. Оказа се, че глобални медии като New York Times (NYT) също посветиха медийни репортажи за извършеното отвратително убийство на Виктория, работеща в провинциална маргинална кабеларка, която няма никакъв медиен ефект в страната. 

Преди следствието да даде публично своето окончателно заключение за случая, в медийните атаки срещу България се включиха и видни европейски политици и журналисти. Бях искрено учуден, че дори по телевизия Al Jazeera бе излъчен репортаж за трагедията с „красивата българска журналистка, която разследва злоупотреби с европейски фондове“.

Факт е, че New York Times е печатният орган на Сорос. И не е случайност, че президентът Тръмп постави както CNN, така и NYT в редицата на „мерзки и лъжливи медии“.

През последите няколко дни се убедихме напълно в мощта и бързината, с която се мобилизират и действат глобалните мрежи на добре известния Джордж Сорос. Те успяха да „задействат“ даже генералния секретар на ООН Антониу Гутериш. 

Случаят „Виктория Маринова“ за пореден път извади на светло мрежата на Сорос в България, в която активно се изявяват както политици от десницата, така и от левицата.

Разбира се, ядрото на соросоидите у нас са простестърите, които неистово се стремят да попаднат в изпълнителната власт.

За няколко дни ясно се видя как десни и леви соросоиди заливат с помия България с цел да свалят сегашния кабинет. 

Готови са да яхнат и най-гнусното криминално престъпление.

Съвсем ясно е, че Джордж Сорос и неговите мрежи в България работят активно за свалянето на Бойко Борисов от власт. Сигурно се надяват следващият кабинет на България да бъде съставен само от леви и десни соросоиди.

Източник: Боян Чуков, Фейсбук

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!