Следвайте "Буднаера" в Телеграм

9 крана за безакцизен алкохол при Петя Славова, и нито дума в bTV, че "Винпромът" е неин, т.е. Бойко е дълбоко замесен?...

бТВ излъчи обширен репортаж за цели 9 крана за източване на безакцизен алкохол във Винпром-Помориея.
И в целия репортаж - нито дума, че това предприятие принадлежи на Петя Славова - скандално престъпна бизнес-дама, близка до Бойко Борисов.
Петя Славова е собственик на "Инвестбанк", при това въпреки че истинският собственик отдавна е спечелил всички дела срещу нея. Но Бойко, чрез БНБ отказва вписване, и Славова си дерибейства в чужда банка.
А самата банка, за да има пари в нея, и да не фалира, след серия от скандали (вкл. за крадене на пари от клиенти), та за да не фалира, Бойко е наредил на общини и държавни фирми да държат сметките си там.
В момента Славова се готви да засмуче и хотел "Маринела" (Японския), след като друг олигарх мина в немилост.

И изведнъж става проверка във "Винпрома" и, хващат далавери, и... Петя Славова я няма.
За това кой започна тези инспекции в близки до властта предприятия, има много въпросителни. Вече изгоряха няколко олигарси, дори Валентин Златев бе засегнат и не е ясно до къде ще се стигне. Той дори бе привикан в Москва да дава обяснения и може и да го сменят начело на Лукойл.
Твърде вероятно е случващото се да става по нареждане на Тръмп, който иска да изгони Бойко. Митниците и прокуратурата се държат от ДПС, а американският посланик наскоро публично и демонстративно се видя с лидера им. Не с формалния, а със самия Доган.
Така ако американските служби са подпукали герберските олигарси, то излиза, че Бойко е в паническа кръгова отбрана с медиите си, та ако може да оцелее.

.К.

Източник: https://click-click-bg.blogspot.com/2018/10/9-btv.html?m=1

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!