Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фандъкова нямало да подаде Оставка, защото софиянци виждали реалните резултати! Нито един нормален гражданин на София не се е оплакал! 

Йорданка Фандъкова няма да подаде Оставка дори протестите пред Столична Община да станат ежедневни, това съобщиха от централата на Герб и призоваха своите симпатизанти и членове в София да излязат утре на протест в подкрепа на кмета Фандъкова.

Хората гласуват за нас, ние градим бъдещето на децата си, за нас столицата на България е променена и резултатите са видими.

Никой преди нас, не смееше да промени София, но трябва всички да са наясно, че за десет години именно Йорданка Фандъкова направи така, че София да има европейска визия и да се представи успешно по време на българското европредседателство.

Една група от неадекватни политици от партии извън парламента съвместно с БСП искат да създават напрежение в столицата с цел хората да бъдат изнервени, като си измислят несъществуващи проблеми относно ремонтите в центъра на София, за да ги забележи някой и тези хора днес доказаха, че са готови на всичко дори на провокации към полицията, за да бъдат забелязани.

Нито един нормален гражданин на София не се е оплакал от това, което правим ние от Герб за столицата, но 200 човека днес показаха, че за тях мнението на софиянци не е важно и искат да са пак в политиката. Мястото откъдето бяха изхвърлени именно след последните извънредни парламентарни избори.

Източник: http://www.informiran.net/%D0%BD%D0%B0%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%82-%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B4%D0%B5-%D0%BE%D1%81/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!