Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕКСКЛУЗИВНО! Уволненият журналист: Не го измислих аз, накараха ни от телевизията, за да спасяваме Бойко… Виждате, че и други участваха

Уволненият набързо журналист Димитър Върбанов се появи пред медиите, за да разясни ситуацията и да изчисти името си.


„Абсолютно не съм аз замислил тази работа, нито съм злокобен гений на лошата журналистика“- каза той и добави – „Този театър бе замислен и спуснат от телевизията и продуцентите наредиха да го изпълним“.

Според него, целта е била да се създаде повод Бойко Борисов да се появи като „положителен герой“, насред скандали и осмивания около историята с Доналд Тръмп. Така и се получи. Изведнъж „бит журналист“ доведе до презокеанска намеса на премиера. Сякаш е бил готов и е чакал повода.

Самият арест на „биячите“ е абсолютен позор за полицията. Излиза, че са прибрали хора, без дори да са погледнали охранителните камери. Тези камери нали затова са там!

Но работата е съвсем ясна – Бойко е наредил театъра, и веднага след него се изтапани като защитник на свободата на словото.

Как премиер определя някой за виновен, и нарежда, без полицията още да е установила, не е ясно. Освен ако самият премиер е поръчал работата.

„Виждате от записите, че не съм сам. Колегите също участват. Всички знаеха, вкл. Халваджиян (продуцентът – бел.ред.). Сега аз излизам виновен. Мислите ли, че репортер – последният във веригата, сам ще измисли и направи такова нещо? И ако съм сам, кой ще ме снима, кой ще монтира записа и ще го излъчи? Сериозно ли ви изглежда това? Няма да позволя да хвърлят всичко върху мен, а те да изглеждат светци…“ – категоричен бе Върбанов.

Източник: http://www.informiran.net/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1%83%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B6%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%B5/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!