Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Леви и Десни комунисти заедно срещу Орбан

Десният Светослав Малинов заедно със Станишев срещу Орбан

Евродепутатите на ДСБ Светослав Малинов и БСП Сергей Станишев заедно гласуват срещу Виктор Орбан 

Евродепутатът от ДСБ Светослав Малинов изживяващ се като десен евродепутат е гласувал заедно със Сергей Станишев срещу Виктор Орбан.

Унгарският политик е най-десният министър председател в целия Европейски съюз. Три пъти сънародниците му го преизбират с мнозинство от 2/3. Изгони от Унгария ментарджията, спонсор и на нашите "протестъри" международен аферист Джордж Сорос. Прекрати безразборното нахлуване на имигранти, не допусна джендърските организации и влияние в страната и отстоява националните интереси на Унгария.

Днешното гласуване в Европейския парламент е за да се задейства процедурата, по която на Унгария да се отнеме правото на глас при взимане на решения. Тя се инспирира от брюкселските чиновници заради независимата политика, която водят Орбан и Унгария в защита на националните си интереси. 

Против това решение са гласували Ангел Джамбазки, Николай Бареков и Андрей Ковачев от ГЕРБ.

 Светослав Малинов от ДСБ, Сергей Станишев от БСП и Искра Михайлова от ДПС са подкрепили наказателната процедура срещу Унгария. Другият евродепутат, бивш кадър на БКП - Георги Пирински се е въздържал. 

Вижте как са гласували всички български евродепутати: 

За процедурата срещу Унгария: Филиз Хюсменова, Илхан Кючук, Искра Михайлова (ДПС/АЛДЕ), Сергей Станишев (БСП/ПЕС) и Светослав Малинов (ДСБ/ЕНП). 

Против: Ангел Джамбазки (ВМРО/ЕКР), Николай Бареков „Презареди БГ/ЕКР), Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Владимир Уручев, Емил Радев, Асим Адемов (ГЕРБ/ЕНП), Момчил Неков (БСП/ПЕС). 

Въздържал се: Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) 

Негласували: Неджми Али (ДПС/АЛДЕ), Петър Курумбашев, Георги

Пирински (БСП/ПЕС)

Източник: http://epicenter.bg/article/Desniyat-Svetoslav-Maliov-zaedno-sas-Stanishev-sreshtu-Orban/163352/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!