Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: Ако няма комунисти на власт, всичко ще ни е наред

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

proksimable 11 септ. 2018 | 13:18
Борисоф е един от най големите Комунисти в България : През 1990 г. пожарникарчето Борисов отказва да подпише декларация за деполитизиране, напуска пожарната и си остава член на БКП. (Българската Комунистическа Партия). Точно в този период започва личен бизнес в охранителната (мафиотската) дейност.

"Никога не е имало съпротива в коалицията. Това, че някой си изказва мнението, е съвсем различно. Виждате как синхронизирано се говори от президенството и от БСП." Това заяви във Варна след срещата си с волейболните национали премиерът Бойко Борисов.

Премиерът коментира и смяната на министри, както и броженията в ГЕРБ, че не е нужно да се подават оставки. „Изненади може да има само ако аз искам”, добави той по отношение на гласуването на оставките в Народното събрание. 

"На мен ми е най-мъчно, че сменям тримата министри, защото съм ги отгледал от деца в партията", заяви премиерът. Той даде за пример Ивайло Московски и Николай Нанков. Премиерът посочи, че има прекрасни отношения и с двамата. 

„Но такава е ситуацията, ние не сме от БСП”, добави той. На въпрос дали е преодоляна външната и вътрешната съпротива от ГЕРБ и коалиционните партньори, премиерът отговори, че никога не е имало такава. 

„Това е, че някой си казва мнението и в една такава коалиция всеки има мнение и е прав за себе си. Нали виждате как синхронизирано се говори от няколко места - от БСП и от президентството. По една и съща тема с едни и същи думи. Това е чул Волен или това мисли - това е казал”, каза още премиерът.

За финансовото състояние на държавата, Борисов беше категоричен, че още от 1 януари 2019 година може да има увеличение с 10 процента на доходите. 

Министерският съвет ще обсъди на заседанието утре възможностите за повишаване на бюджетните заплати с 10% от 1 януари 2019 г., съобщи   премиерът. Част от разговора беше излъчена в профила на Борисов във "Фейсбук".

Според премиера увеличението трябва да стане за целия бюджетен сектор, а не на парче. "Защото така, на парче - 150 млн. за полицаи, за военни, за съдебна охрана и учители, тук -там винаги остават определени сектори, които все едно не са важни", каза той.

"Ако няма комунисти на власт, всичко ще ни е наред. Да са ми живи и здрави, да идват да гледат волейбол и да се радват", заяви Борисов.

По повод думите на президента Румен Радев, че няма нужда от предсрочни избори, Борисов заяви: "Той каза, че сега не е моментът за избори, но ако има една нова партия, това вече ще е друго. Хващайте нюансите", допълни премиерът.

Според премиера увеличението на заплатите в целия държавен сектор ще повлече всички останали сфери, които са на бюджетна издръжка.

„Защото така, на парче - 150 млн. за полицаи, за военни, за съдебна охрана и учители, тук-там винаги остават определени сектори, които все едно не са важни. Затова ще увеличим заплатите с 10%. Утре въпросът ще бъде обсъден на Министерски съвет“, заяви премиерът.

Бойко Борисов посочи, че въпросът за увеличение на заплатите в държавния сектор от догодина е обсъждан от известно време с финансовия министър Владислав Горанов. 

Световното първенство по волейбол се провежда благодарение на българското правителство и премиера Бойко Борисов. Правителството отпусна 500 000 долара, което е сумата, предвидена за плащане през 2018 г. за организирането и провеждането на Световното първенство.

Общата сума на изплатените от кабинета средства за организацията му в периода 2016-2018 г. е 5 000 000 долара. 

Борисов заяви, че отборът ни е достатъчно мотивиран от пълните зали. "Гледат ви децата, младежите, ставате пример за подражание и сте много важни“, каза той на момчетата. 

„В момента правим три световни: волейбол, художествена гимнастика и гребане", напомни Борисов.

„Заварихме България без спортни зали. Имаше една в България, във Варна и вместо да се подпира на колоните, висеше във въздуха и Господ ни спаси да не се срути“, каза премиерът. „Инвестираха се много пари в зали. Сега е хубаво да седнеш и да гледаш, но за да се стигне до тук са години наред строителство, ремонти. Парите, които даваме са важни, за да се мотивират децата“.

Любо Ганев подари от благодарност на премиера автобиографията си и заяви: „Това е подарък за най-големия от най-високия“.

Източник: http://epicenter.bg/article/Borisov--Ako-nyama-komunisti-na-vlast--vsichko-shte-ni-e-nared/163197/2/0

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!