Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ по всички телевизии: „Честни сме. Мислим за вас. Променяме се. Заслужаваме да останем на власт“

След като вложих цялата си воля и успях да изслушам Плевнелиев при Хекимян ,сериозно се замислих, че Борисов има сериозен съперник в битката за приза „Няма по-добър от мен“

Бил „направен „член на БКП.Не бил олигарх,а предприемач.И толкова го уважавали…Пък колко покани получавал…

Определено обаче Плевнелиев показа една нова /или крита/ черта от личностното си развитие.От образа на добродушкото с леко килната главичка и неизменна глуповата усмивчица е направил голяма крачка, направо крачище към образа на предубеден политически коментатор без скрупули и задръжки, завършен обвинител с предпочитания към саркастично -грубовато описание на опонентите на ГЕРБ и неприкрита неприязън, гарнирана с безконтролно изливана злоба спрямо настоящият президент.

Поведение, което не само е политически некоректно, но и недостойно за един бивш президент. Без значение е дали обект е президента Радев или друго лице, представляващо президентската институция, какви са партийните му пристрастия, идеологически убеждения, образование, опит и умения.

Плевнелиев премина границата на допустимото политическо говорене като бивш президент, облагите от което ще ползва края на живота си.

Впрочем ,това,струва ми се е част от организираното настъпление на ГЕРБ по всички телевизии под наслова „Честни сме.Мислим за вас.Променяме се.Заслужаваме да останем на власт“.

Смехотворни сценки в уж готовност да жертват Борисов .Елементарен сценарий по добре познатата конструкция на доброто и лошото ченге.

Истината е че „всичките са маскари“ и че основната им мисъл , цел и верою е да останат на власт.Само тя им дава гаранции за спокойствие и безнаказаност.Този път обаче няма да им се получи. 

Румяна Ченалова, Фейсбук

Източник: http://onovini.com/2018/09/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%BF%D0%BE-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D0%B8-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!