Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Урумов: Господин Сорос, с Божия помощ ние ви победихме!

Господин Сорос, с Божия помощ ние ви победихме! 

Александър Урумов 

Уважаеми господин Сорос,
Както вече сте добре информиран, с Божията помощ ние Ви победихме.
Малка България победи огромната Ви глобална корпорация.
Нито парите Ви, нито лъжите Ви, нито дълго отглежданите Ви марионетки в Брюксел и, за съжаление, и в София - никой от тях не успя да победи българския народ. Същият този малък народ, който Ви изглежда толкова пренебрежително незначителен на фона на мащабната глобална картина – този народ много бързо проумя коварния замисъл и напълно блокира всички планове за налагане на любимата Ви джендър-идеология. Поне що се отнася до Истанбулската конвенция.

Разбира се, наясно сме, че Вие и марионетките Ви няма да се откажете. Поради което е добре да знаете, че българският народ и неговите лидери в тази битка също няма да се откажат. Имаме достатъчно вдъхновяващи примери в своята история, а най-забележителният от тях е спасението на българските евреи през 1943 година. 48 хиляди души, които българският народ приема като плът от плътта си и като кръв от кръвта си. И затова застава с плът и кръв, с дух и кръст в тяхна защита, господин Сорос.
Българската православна църква е ключов фактор в спасяването на българските евреи през 1943 г. – времето, в което Хитлер е всесилен, а нацизмът е обявен за новата месианска идеология и обещава светло бъдеще.

Същата тази Българска православна църква днес е ключов фактор за отхвърлянето на джендър-идеологията – новата псевдо-месианска идеология, обещаваща светло бъдеще.

Струва си да се замисли човек върху тези два безспорни факта.
Защото за българите любовта към Родината не минава през потъпкване на правата на други етноси, други религии и други разбирания за живота. Напротив, още в първата българска конституция в края на XIX век след близо 5-вековно робство ние сме записали ясно, че всеки роб, който стъпи на българска земя, в царството на българите – той свободен става! Безусловно! 

Защото България е земя на свобода!
И затова няма да се примирим с лъжи и с опити да ни се вменява вина, че не се покоряваме на тези лъжи.
Никога няма да се примирим с джендър-лъжите Ви, господин Сорос!

И не само това, но и вярваме, че Вие самият ще видите краха на своето глобално джендър-творение и на собствените си „месиански фантазии“.
Кавичките служат, за да покажат, че става дума за цитат.

Както казвате в своята издадена през 1991 година книга “Underwriting Democracy”: “Ако трябва да кажа истината, аз имах месиански фантазии още от детството си, които трябваше да изоставя, защото щяха да ми донесат неприятности. Но когато вече бях постигнал своя успех, аз исках да изживея своите фантазии в най-широките мащаби, които можех да постигна“.

Господин Сорос,

Месианските Ви фантазии ще претърпят пълен крах. Защото Месия наистина има и Той постигна реално всичко, което трябваше да постигне. Но този Месия се казва Йешуа ха-Машиях. Исус Месията, на иврит. Или Исус Христос, на гръцки.

Исус Христос, а не Джордж Сорос.

Цар на царете, заплатил със собствения Си живот и собствената Си кръв свободата на вярващите в Него.
А не ментор на марионетки, заплащащ с откраднати пари от национални държави на жертвите на своите лъжи и „месиански фантазии“.

Но има добра новина, господин Сорос – това е новината, че Бог Ви обича! Обича всеки човек - обича мен, обича и Вас. Толкова много, че изпрати Своя Син Исус Христос да умре вместо мен и вместо Вас.

Адът не е неизбежен, не е задължително да отивате в ада! Достатъчно е само едно – да се покаете за извършеното зло, като изповядате с устата си, че Исус Христос е Господ и повярвате в сърцето си, че Бог го е възкресил от мъртвите.

Може би никой досега не Ви го е казвал. Може би не сте го знаели и затова сте вършили всички тези злини на човечеството, които наричате „месиански фантазии“.

Не е нужно вече да го правите. Има прошка и изкупление за Вас и те са чрез покаяние и вяра в единствения Месия – Спасителят, Изкупителят, Вечният Цар Исус Христос. 
Днес вратата е отворена за Вас. Днес – под небето – все още действа Божията Любов и все още е време за спасение.
Защото над небето действа единствено Божията справедливост.
Впрочем, тя е в сила и под небето за тези, които вярват в Бог.
Затова и нашата победа в тази битка над джендър-идеологията бе израз на Божията милост и Божията справедливост.

Вярваме, че така ще бъде и занапред – срещу всички опити на злото да завладее територии в нашето скъпо Отечество.

Защото ние имаме само своето Отечество, господин Сорос. Ние нямаме фантазии да бъдем жители на света или владетели на света. Ние имаме само своята единствена, красива България и повярвайте – бихме дали всичко за нея!

Нека Бог има милост над душата Ви! 
А от страна на България разчитайте на твърдост срещу лъжата Ви!

Да живее България!
Бог е с нас!

Източник: http://epicenter.bg/article/Aleksandar-Urumov--Gospodin-Soros--s-Bozhiya-pomosht-nie-vi-pobedihme-/160740/11/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!