Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Границите ни и на ЕС – разграден двор, МВР заето да пази убийци, не пуска собственици в имотите им! (ВИДЕО)

факияb-11635-i-ee6EH9gKmPP2lFF92Feb

Самолети излитат и кацат на Летище-София без контрол, извеждат се незаконно деца, въпреки прехвалената охрана на външната граница на ЕС.

В същото време МВР е ангажирано да охранява убийци, проникнали незаконно в чужди имоти, ограничавайки конституционното право на хората да ползват собствеността си.

Вчера председателят на партия АБВ – Румен Петков, алармира, че от Летище-София, е излетял самолет, който не е преминал задължителния граничен контрол.

Това е третият подобен огласен случай само от началото на годината. Първи съобщихме, че пътниците от полет от Париж през март влязоха в РБългария без граничен контрол. След непроверените пътници в два самолета, кацнали в столицата и поне един, в който дете беше изведено незаконно от държавата през Летище-Варна.

В три от цитираните четири случаи главният секретар на МВР и министърът научаваха от журналисти за инцидентите. В последният изцяло бяха обвинени наземните служби на летището.

На едно от най-позорните ръководства на МВР припомняме, че НЯМА хипотеза за липса на охрана на държавната граница, която е и външна на ЕС.

Междувременно всички видяхме, че полицаи ограничават достъпа на собственици до имотите без да могат да докажат документално присъствието и действията си там. В същото време изпълняваха охранителни мероприятия на други съмнително законно проникнали длъжностни лица, които се разпореждаха със собствеността и избиха хиляди глави добитък.

Доколко законни са действията и на МВР, и на „ветеринарите“ евтаназирали над 4000 животни, тепърва предстои да се установява. Ако държавата има волята за това.

Цялата отговорност е на органа, поискал съдействие.

Както и цялата отговорност за охраната на границата е на МВР – сухопътна, морска и въздушна.

В същото време МВР-министърът се явява говорител на ветеринарните власти, без да поеме конкретна отговорност за последствията, включително и по отношение на подчинените си от Гранична полиция. Министърът, който лековато прати подчинените си в огнище на зараза само с полицейските униформи.

Никой до момента не попита, защо на мястото не е армията, която е част от защитата на националната сигурност. Същата би трябвало не само да е обучена, а и оборудвана за действия в подобни ситуации.

ВИДЕО radio999
RNS

Източник: http://onovini.com/2018/07/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%81-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BC/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!