Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Денят на хубавите новини: Президентът заклещи Борисов, Порожанов бе наврян в миша дупка, Тръмп очаква втора среща с Путин…

1. Нинова отхвърли натиска на ПЕС за Истанбулската идиотщина. Насмете ги, заедно със страхливо скрилия се Станишев. Победата й всъщност е много по-важна, отколкото изглежда. Нинова показа как трябва да се отстояват интересите и разбиранията ни пред ЕС.

Демонстрира с твърдия си тон, че когато сме сигурни в правотата си, не трябва да отстъпваме пред никакви директиви, комисии, заплахи, юнкери, куневи и подобни. 

2. Порожанов бе наврян в миша дупка от една обикновена българска жена. Баба Дора смачка цялата конспирация за обезлюдяването на Странджа и накара земеделския министър да се черви, гъне, оправдава и самоопровергава пред камерите. 

3. Босия затръшна вратата на транспортната комисия и заряза дебелите глави в нокдаун. Единственият им правилен ход сега е да предложат Московски да бъде изгонен.

4.Ако заедно с Московски бъде изгонен и Порожанов, правителството може да падне, концесията за летището да пропадне, обезлюдяването на Странджа да спре и България да започне да си стъпва на краката.

5. Президентът приклещи Борисов. Нека правителството първо се пречупи, тогава да говори за другите, посочи Радев. 

6. Генерал Шивиков бе оправдан по 13-те смахнати обвинения, повдигнати срещу него при предишното правителство на Борисов. 

7. Тръмп заяви, че очаква с нетърпение втората си среща с Путин. 

Източник: Васил Василев, фейсбук

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!