Следвайте "Буднаера" в Телеграм

40 000 фермери от цяла България се готвят да обсадят парламента на 18.07.2018 година....

Около 40 000 фермери омерзени от постановките на правителството и избиването на животните се вдигат на протест в сряда 18.07.2018 година в 12:00 часа от цяла България сбора ще е пред Парламента! Не вярваме на никакви партии и не искаме разни партийци и всякакви политици да говорят от наше име. Ние не членуваме в партии и не искаме да ни замесват в техните политически схеми. Омерзени сме от правителството и му искаме Оставката, но това не означава, че политици от АБВ, БСП, Възраждане, Партия - Народ и всякакви политически творения като Димитър Байрактаров и Николай Бареков да говорят от наше име. Да убиват ни животните, но тези партии нямат моралното право да застават на нашата страна на барикадата, защото те с нищо не са по различни от другите, които в момента са в Парламента.

Тридесет години ни лъжат всякакви партийци, а живота ни става все по - лош и по - лош, затова партиите нямат място на протеста в сряда и всеки опит на всякакви партии да яхат Протеста ще срещнат и физически отпор, все пак ние сме отрудени хора и искаме да се трудим и да имаме припитание, политическите им циркове в сряда няма да минат и нищо чудно някой политик от типа на Бареков или Байрактаров, Костадинов, Петков, Нинова като нищо могат и да отнесат шамарите, защото те не мислят за селото те мислят само как да крадат от народа. Не искаме партийни протести, ние излизаме да спасим Странджа, знаем кои са хората, които направиха така, че да избухне скандала с евтаназията на животните и да излезе истината за това и това не са партиите или техните лидери, за което трябва да се знае истината.

Протеста още веднъж казваме не е Партиен и не желаем партии на него, достатъчно сме силни ние животновъдите в България, за да си организираме всички хора и да влезем в София с поне 40 000 армия и искаме да припомним на онези на които искаме Оставките, за да спасим Странджа какво им е завещал Атанас Буров от позицията на времето, а то е:
"Пазете българският селянин като зеницата на очите си, защото той е сърцето на България"
Затова на 18.07.2018 година очакваме огромна подкрепа от обикновените българи, които милеят за селото, но не и от партийни формирования, които мислят само как да ограбят и убият селото и хората в него.
Линк за събитието тук

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/40-000-18072018.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!