Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Министъра на Земеделието Румен Порожанов обяви, че днес ще бъде евтанизирано стадото на баба Дора

Министъра на Земеделието Румен Порожанов обяви, че днес ще бъде евтанизирано стадото на баба Дора, а след това ще бъдат взети мерки в още 20 села в региона, според Порожанов мерките се налагали заради огнищата на чума в Турция, но пък бърза проверка в регистрите на турските служби отговарящи за животновъдството там, показват, че няма нито едно регистрирано огнище на чума там.

Докато течеше разговора с Порожанов в студиото на БТВ репортерите се включваха от село Шарково, където ясно пък лъснаха лъжите на една политическа партия, която открадна субсидията си въпреки, че преди изборите твърдеше обратното, че техен активист е арестуван, човека показван в социалната мрежа най - спокойно си се разхождаше пред камерите на БТВ, докато в мрежата съпъртийците му твърдят, че е арестуван и отведен в неизвестна посока от цивилни полицаи. Но те както знаем от тази политическа партия, кръстена от нас веднага след изборите "Финикийците" освен да лъжат хората друго не могат.

Иначе от думите на Порожанов стана ясно, че държавата надали все още е наясно, колко обезщетения ще заплати на животновъдите, но пък за сметка на това, стана ясно, че Европа вече си е платила, което пък е ясен знак, че всичко това с животните е някаква схема за разчистване на хората от Ямболски регион във връзка със заселването на бежанци от Азия там. И не на последно място, Порожанов увери хората, че за тях опасност няма, месото и продуктите от животните могат да се консумират, но пък заради чумата можело да ни санкционират от Европа, естествено не каза защо след като продуктите и месото не са опасни за хората в ЕС.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/20_15.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!