Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Aкад. Петър Иванов: 10 години управление, 3 кабинета, на крадливите, прости и некадърни ГЕРБаджии

БАЦЕ ОТЧЕТЕ ГРАНДИОЗНИ УСПЕХИ, А ВСЪЩНОСТ БЪЛГАРИЯ УМИРА

След 10 години управление, 3 кабинета, на крадливите, прости и некадърни гербаджии на Баце от с. Банкя и на физкултурника Цецо, България вече е най-бедната, най-болната, най-корумпираната, най-престъпната, най-бързо намаляващата страна в Европа и в света.

По официални статистически данни на НСИ нацията ни е с най-голяма смъртност в света (15,5 промила годишно), с най-ниска раждаемост, с най-голяма емиграция и вече сме в клинична демографска смърт.

Имаме най-увреден генофонд, циганизираме се, ислямизираме се.
Ние сме с най-голямо неравенство в доходите (кражби), с най-голяма престъпност, с най-голяма корупция.

Според безпристрастните класации на уважавани световни институции (ООН, Евростат, ЦРУ и др.), ние сме най-неграмотните и с най-нисък IQ (най-простите) в Европа, с най-фалшива и продажна съдебна система, с най-раздута корумпирана администрация (440 000 софиянци), с най-примитивно управление, без Е-правителство.

Имаме най-голям относителен брой луди, ние сме с най-много самоубийства на глава от населението, с най-много детски самоубийства, с най-много смърт по пътищата и т.н. и т.н.

Ние, според световните класации (Bloomberg), вече сме и най-покварената (критериите са: наркомании, алкохолизъм, хазарт, тютюнопушене) и, естествено, най-нещастната и най-бързо изчезващата (със скорост 9 души на всеки час) умираща нация в света, според брояча на населението на ООН в 14:07:03 ч. на Петровден се сринахме от 9 милиона население през 1989 г. на 6 милиона.

Имаме възможно най-простите, алчни, тъпи, необразовани, неграмотни, нагли, лъжливи и крадливи управници, всичките до един свързани с БКП и ДС.

Акад. Петър Иванов, Фейсбук

Източник: http://bultimes.bg/akad-petur-ivanov-10-godini-upravlenie-3-kabineta-na-kradlivite-prosti-i-nekadurni-gerbadjii/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!