Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Полският евродепутат Доминик Тарчински: Няма да приемем нито един мюсюлманин!

Полският евродепутат Доминик Тарчински: Няма да приемем нито един мюсюлманин!

Полският евродепутат от партия "Законност и справедливост", Доминик Тачински, гостува в новинарското студио на британската телевизия Channel 4, където заяви позицията на родината си по бежанския въпрос.

Полският евродепутат от партия "Законност и справедливост", Доминик Тарчински, гостува в новинарското студио на британската телевизия Channel 4, където заяви позицията на родината си по бежанския въпрос.

Запитан колко бежанци е приела Пошла, той отговори: "Нула".

"И сте горд от това?", попита го водещата.

"Ако питате за мюсюлманите, нелегални имигранти - нула, нито един няма да дойде в Полша, ако е нелегален.

Ние приехме 2 млн. украинци, които работят и живеят мирно в Полша. Няма да приемем нито един мюсюлманин, защото сме обещали."  

В студиото беше поканена и Барбара Лохбилер, депутат от партия "Зелените–Европейски свободен алианс".

Тя опонираше на Тачински и отрече категорично твърденията на Доналд Тръмп, че Германия е станала по-малко безопасна заради бежанците.

"Статистиката, която нашият вътрешен министър одобри, показва, че имаме най-ниското ниво на престъпност от 25 години. Не е истина, че Германия се срива заради бежанците. И това е лъжа! В моята силно консервативна родина имаме повече от 70 хиляди доброволци, които се организират и помагат на бежанците, и не правят разлика между нуждаещите се.  Независимо дали си мюсюлманин, индуист или нямаш вяра."

Вижте откъс от интервюто:

Източник: https://www.lentata.com/page_12046.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!