Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За кого бият Камбаните по време на избори

В България страната на невъзможните избори има моменти, когато трябва да си припомним лъжите на политиците, защото и следващите избори ще са същите като предишните, не само като обещания, но и като начин на провеждане. В България по време на предизборните си кампании, политиците много обичат да обещават, обещават каквото искате да чуете.
- Едните обещават, че ще намялят цената на билета на градският транспорт, на винетките, на лекарствата, на горивата.
- Другите обещават, че ще премахнат партийната субсидия и ще увеличат доходите на хората.

Има и по - нагли от тези, които обещават горните неща има и такива партийци, които обещават, че техните политики ще вдигнат пенсиите и ще намалят цените на услугите и стоките, докато бият баби по границата или обикалят България в предизборна кампания платена от поредният Олигарх. Следващите могат да ви обещаят, че няма да пипат партийната си субсидия, но както знаем, когато мине изборният ден, нещата не се случват както са ни обещавали политиците и нещата стават пак като преди и влизат в зоната на здрача. Там където България е влязла преди около 30 години. Зоната в която партийните касти умишлено вкараха държавата, защото в мрака няма как да им разпознаете лицата.

Лица с маски на клоуни, които искат да участват в шоуто наречено Парламент, лица които ще ви измъкнат и последното петаче от джоба в името на бюджета, защото така повелявала волята на народа и те били избрани от хората да ви управляват. Но от кои хора, когато е ясно и на малките деца, че в България в изборният ден да гласуват отиват едва 24 - 25% от Българите, това е избирателната активност до към 16:00 часа и после в изборните секции дори и да не влезе никой активността на хартия отива до 53% - 55%, зависи колко ще им трябват на ЦИК, за да класират в изборните резултати всички, които са се разбрали да са вътре в Сградата където Далаверата Прави Силата. Мястото където трябва да има камбана и тя всяка сутрин трябва да събужда София.

Защото камбаната в изборният ден, бие само за мъртвите души, които трябва да отидат до изборните секции и да гласуват за определени партии, после нали се сещате и защо нищо от обещаното не се изпълнява и няма как да се изпълни, онези които ги избират да управляват не сте Вие или вашите приятели, това са едни списъци с починали хора, които гласуват завърнали се от отвъдното, за да дадат властта на поредните лъжци, но както знаем мъртвите не могат да им потърсят сметка и за това и политиците не се притесняват много, че пак ще ви излъжат и в следващата предизборна кампания, освен ако не забием камбаната с такава сила, че да ги събудим, да ги стреснем и като във филм на ужасите те не тръгнат по улиците, за да попитат какво и как се случва, защото явно в България само те могат да свършат работата, защото всички останали явно са живите мъртви и много, много не се вълнуват освен ако някъде не се вдигне много шум, за да обърнат глави и да гледат едни умно, други тъпо, трети с коментар, но всичко до там....

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/blog-post_20.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!