Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Гражданка с писмо до Борисов: Къде е Държавата? Къде е полицията? Къде е прокуратурата?

До Г-н Бойко Борисов

Г-н Борисов, пиша Ви това писмо, защото днес в Трансфузионна хематология МБАЛ Русе ми отговориха, че ДЪРЖАВАТА е АБДИКИРАЛА.

Уважаеми Господине от 27.07.2009, Ви гледам всеки ден по всички телевизии и се убедих, че Вие сте ДЪРЖАВАТА! МОЛЯ ВИ НЕ АБДИКИРАЙТЕ!

За този дълъг период в който Ви гледам в националния ефир, се убедих, че сте супергерой. Сега ще се зададе въпроса, защо съм стигнала до този извод . Защото Г-н Борисов, постоянно чувах как Вие дадохте пари за магистрали, за пенсии, за здравеопазване и много други! Поради тази причина аз се убедих в това, че, Вие, притежавате всички сили на всички супергерои ( Батман, Суперен, Жената котка, Спайдар мен, Астерикс и много други).

Молбата ми към вас е следната, елате в гр. Русе и дарете кръв за майка ми, защото съм сигурна, че вашата кръв е лечебна и ще приключат мойте мъки да намирам кръводарители.

Сега ще попитате, какви мъки? Да, Господин ДЪРЖАВА, мъки.!

От 10.06.2018, всеки ден търся кръводарители, но от Трансфузионна хематология- Русе, държат кръвта да е само (0-),и ми казаха, че има хора отпред пред отделението които се занимават с продажба на кръв. Когато заявих, че това е незаконно и те ме принуждават да нарушавам закона, те отговориха, че всички си плащат.
Позволих си да се запозная със закона за Кръвта и кръводаряването, но там не срещнах, че се задължавам да възстановя същата кръвна група и, че въобще се задължавам да възстановя кръвта. Въпреки всичко аз намерих желаещи, който доброволно да дарят кръв за майка ми, но ги връщаха защото бяха с положителен Rh. Направи ми впечатление, че на хората, които им се плащаше да „дарят“ кръв, не бяха връщани, без значение дали бяха пияни надрусани или болни.

Всичко това което видях и чух ме навежда на мисълта, че търговците на кръв и екипа в Кръвния център „работят“ съвместно.

Въпроса ми е следния : Къде е Държавата? Къде е полицията? Къде е прокуратурата? Къде са медиите? До кога ще продължава тази порочна практика и ще се търгува с човешки животи?

Очаквам Ви, Г-н Борисов, да дарите кръв за майка ми, сигурна съм, че вас няма да ви върнат от Трансфузионна хематологиярнат гр. Русе !

Гергана Нанева

Източник: http://bultimes.bg/grajdanka-s-pismo-do-borisov-kude-e-durjavata-kude-e-politsiyata-kude-e-prokuraturata/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!