Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов в Гърция, медиите го питат за Острова му, той им обещава ако стане гражданин на Гърция да не се занимава с политика...

Днес, Бойко Борисов е на официално посещение в Гърция, но още от кацането на самолета на Авиотряд 28 на гръцка земя, гръцките медии го засипват с въпроси за острова му. Според информация на гръцките медии, Бойко Борисов само се усмихвал и не искал да отговаря на този въпрос, но обещал на гръцките медии, ако става гръцки гражданин един ден, да ги уведоми лично, но отсега трябвало да е ясно, че в Гърция не искал да се занимава с политика, защото колкото и да им се иска на гърците някой да им оправи държавата на него си му е свидна България.

Според гръцките ни колеги, сделка с острова има, но все още от турската агенция за недвижими имоти не давали информация за купувача, а новият наториален акт все още не издаден от съда в Гърция, което пак разбуни темата с Острова на Бойко Борисов и това дали той е реалният купувач на острова и какво мисли да прави с него. Припомняме, че старите собственици обявиха острова за продажба, защото държавата не разрешаваше да строят каквото и да е на него, но в предвид факта, че сега собственик е българският премиер нищо чудно вече да са му издадени и нужните документи за строителство на сгради и съоръжения.

Според гръцките журналисти било въпрос на време да научим, кой е реалният собственик на острова "Фидониси" и дали има връзка с българският министър председател Бойко Борисов, защото до няколко дни щял да излезе наториалният акт и оттам всичко щяло да стане видно, но че преди не повече от месец е имало сделка за острова и че е извършена с помощта на турска агенция за недвижими имоти е на 100% сигурно.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/blog-post_65.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!