Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Съдът реши: може да се хвърлят домати срещу нашите политици!

Мятането на домати по българските политици е напълно допустима проява на изразяване на определени позиции към дадената дейност на политика.
Това се казва в решение на СРС по делото срещу Николай Колев Босия, който беше изправен на подсъдимата скамейка в петък за това, че хвърля развален зеленчук срещу народните представители заради незаконната продажба на шофьорски книжки, съобщи Фрогнюз.
Николай Колев бе оправдаван за едно и също обвинение за трети  път. Проявите  на граждански протест могат да вземат различни форми и тези форми са свързани изключително  и със замеряне на яйца, вода, блажна боя, домати, обувки и други подобни, се казва в решението на съдебния състав с председател Николай Василев.

От материалите  по делото  лъсва и един много съществен факт. За последно, за мятане на домати Босия е бил оправдан в края на май.
Оттогава досега той многократно продължава формата си на протест, пише още Фрогнюз.
Следователно, ако решите, че вече няма полза от псуването пред телевизора и анонимното критикуване по Фейсбук, чувствайте се свободни да вземете няколко килограма домати и да ги изпратите по главите на своите „любимци“.

Източник: Лентата

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/07/blog-post_84.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!