Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Броим избягалите затворници, а в това време хиляди българи напускат България – най-тежкото наказание е да си прокуден от Родината!

Броим избягалите затворници, а в това време хиляди млади българи напускат България всеки месец! Напускат я заради зверската корупция, липсата на справедливост, безнадеждността и мизерията. В миналото най-тежкото наказание не е било затвора, или дори смъртта. Най-тежкото наказание е било да бъдеш прокуден от Родината си. Повече от два милиона българи са прокудени от Родината им. Прокудени от мафията, от дебелите, от свинете, които превърнаха страната ни в кочина! Избягаха от затвора България.  Затвор без огради, в който властват ченгета, мутри и мафиоти и в който затвор няма свобода на словото и Истината е мръсна дума.  Затвор за свободните и рай за престъпниците и крадците.  Територия на отчаянието и примирението.  Дори избягалите затворници почнаха сами да се връщат в арестите, след като видят какво е навън. 

До следващото еропредседателство по земите български българи няма да има.  Буда и останалата банда престъпници ще направят това, което никой чужд завоевател не е успял да направи.  Ще унищожат един народ с хилядолетна история.  Ако народа не се събуди и не изрине престъпниците. Битката вече не е само за принципи и ценности, битката е за оцеляване. Битка за свободата и живота ни. БОЕЦ водим тази битка!
Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Източник: https://bultimes.com/%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%BC-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B0-%D0%B2-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B2/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!