Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Някои лидери са с тежки ментални отклонения и политиката им е гибелна и пагубна за човечеството

Когато говорех преди години, мнозина гледаха розови филми и съвсем натрапчиво и безогледно ни пробутваха сълзливата серия за настаняването на милите „бежанци“ (само мъже) в спалните и домовете ни.

Когато говорех преди няколко години, че това е най- голямата заплаха за Европа разни евро-третополови толерасти, блееха и подаряваха плюшени играчки на същества, които в момента ги взривяват кръвожадно и отнемат безкомпромисно човешки животи.

Когато преди две години Англия чрез Brexit взе решение да си бие дузпата от Европа, идваше да стане ясно, че Кралицата има цяло съзвездие съветници около короната си и знае от какво трябва да се освободи час по-скоро, а заблудените многополови толерасти отвориха широко обятия и вирваха шпагати, като решиха че ще създават „гореща точка“ – Hot spot или нещо като G-точка за бежанци по ръба на Източната част на Европа, възприемана погрешно като периферия.

Тогава Меркел възкликна щастливо: „България сама поиска „гореща точка“ за бежанци на нейна територия“. Когато обяснявах преди години, че княз Тервел е бил най- далновиден да ги прогони, защото Европа е на светлинни години пред останалите в цивилизационното си културно и историческо развитие и примерът му трябваше да се възприеме и проектира по хуманен начин своевременно в днешно време чрез незабавно депортиране, евротолерастите блееха, обожаваха, обичаха и ги насърчаваха да идват под формата на отлично организирано военно формирование.

Те обявяваха княз Тервел, Спасителят на Европа, за нетолерантен расист, който видиш ли спасил Европа от арабското нашествие, което без малко да я превърне от Европа на културата и прогреса в Европа на отчаянието и великата гибел. Еврпа е перлата на Цивилизацията, тя не е WC и е напълно неуместо да се изхожда, който си иска в нея, особено такива, които са няколко епохи назад в културното си развитие. И то, защо? Защото някои лидери са с тежки ментални отклонения и политиката им е гибелна и пагубна за човечеството.

България винаги ще бъде част от Европа и никакви залитания не са й необходими, най – малко сега!

Цвета Кирилова, Фейсбук

Източник: http://bultimes.bg/nyakoi-lideri-sa-s-tejki-mentalni-otkloneniya-i-politikata-im-e-gibelna-i-pagubna-za-chovechestvoto/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!