Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мигрантите идат от Германия и единственият който можеше да поведе борбата с тях, падна покосен в Бургас от куршуми...

Чували ли сте за "Европейски Щит", колкото и да не сте чували това е организация на всички онези неправителствени организации, които се обединиха в ЕС и дават отпор на мигрантите във всички страни на съюза. Сега за незапознатите, ще обясним, че Петър Низамов е представителя за България на "Европейски Щит" и получаваше подкрепата на всички свои съмишленици от Европа, подкрепа, която не се изразява само във Фейсбук, подкрепя която влиза в Парламентите на чуждите държави, за разлика от нашата и много от техните лидери, особено в Чехия, Унгария, Швеция започнаха да се вслушват в предложенията на хората и да виждат реалната ситуация и големият проблем с мигрантите.

Снощи, двама или трима човека в "стабилна" България около 22:30 часа вечерта, когато все още деца и майки са пред боковете в Бургас причакват Низамов и откриват стрелба по него - тук въпросът е повече от важен - ЗАЩО? и Кой поръча стрелбата? Има ли връзка с това, че Бойко Борисов приема обратно в България около 70 000 мигранти, защото Меркел ще му плати и единственият, който наистина е припознат от много хора като борец срещу това зло, може да оглави борбата срещу тях? Покушението не успя, но дали тези хора ще се спрат - надали..

Тези хора, управляват България и имат информацията, кой, къде, как и защо се бори и знаят много добре, че отпора срещу решението на Бойко Борисов ще е жесток и ще предизвика катаклизми в България, защото те мигрантите идат, а някои хора в България много се страхуват и вземат превантивни мерки. Призоваваме вътрешният министър да открие в следващите 48 часа поръчителите и извършителите на опита за убийство в Бургас снощи и ако не го направи да си подава Оставката цялото правителство, защото тази Държава повече не може да се управлява от крадци и престъпници, замесени в хиляди далавери.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/06/blog-post_202.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!