Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанов: Вотът на БСП е абсолютно неуместен! Обществото очаква пълен мандат!

Вотът на недоверие, който поиска БСП, е абсолютно неуместен, е мнението на зам.-председателя на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.
Той е убеден, че обществото очаква пълен управленски мандат на правителството.
Цветанов коментира пред медиите в парламента внасянето на искането на недоверие към кабинета „Борисов 3“ от страна на левицата.
Вторият човек в ГЕРБ обърна внимание и на високите оценки, които е получила България за организацията на председателството.
Политическите кризи водят до отклоняване на вниманието от поетите ангажименти по реализирането на секторни политики, продължи да излага аргументите си вторият човек в ГЕРБ.
Тъй като основният мотив на червените е несправянето на кабинета по темата сигурност, Цветанов бе запитан не са ли станали много гафовете на МВР напоследък. Министерството прави всичко, за да се справи, оправда ги Цветанов. 

И напомни, че са били освободени служители на МВР на високи позиции.
Не смятам, че след всяко извършено престъпление веднага трябва да се иска оставка, продължи Цветан Цветанов.
„БСП показват устойчивост в поведението си – искаха вот на недоверие преди председателството, сега искат след него“, каза председателят на ПГ на ГЕРБ в началото на изложението си пред журналистите.
Цветанов уточни, че от ГЕРБ не са се запознали с официалните мотиви на БСП за вота на недоверие.
Според него дебатът по искания вот на недоверие трябва да бъде във вторник на извънредно заседание, за да не се пилее парламентарно време. 
А самото гласуване – в края на седмицата (следващата), защото много депутати имали ангажименти в избирателните си райони.

Източник: Епицентър.бг

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/06/blog-post_858.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!