Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сидеров: Каня президента в моето неделно училище да споделя моя опит как да се държи като държавник

Опозицията нямаше конкретни аргументи за вот на недоверие, по-скоро чух поезия в проза. Това каза председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров по време на брифинг в Народното събрание, предаде репортер на Агенция „Фокус“. За вота на недоверие, който обяви днес БСП, Волен Сидеров заяви, че това не е първият, който ще внесе опозицията.

„Отново се забавиха БСП, но там текат едни вътрешни забавяния. Аз не видях конкретни аргументи за вот на недоверие. Имаше общи приказки, поезия в проза, общо взето“, заяви Сидеров. Според него решението на управляващите трябва да бъде да не се прави евтина политика.

"По отношение на сигурността бяха направени доста сериозни стъпки за осигуряване на България и българското население, но много още неща трябва да се направят", допълни Сидеров. Той обърна внимание, че в темата за сигурността не влиза повредата на летателен апарат.

По отношение на изказванията на президента за инцидента в Крумово, Сидеров заяви:

„Напоследък, когато съм се изказвал за него, съм казвал общо взето доброжелателни думи. Моята покана към президента е да дойде в моето неделно училище, да споделя с него моя опит, да му кажа как да се държи като държавник, защото не винаги се държи така. Един президент, когато атакува собственото си правителство, е лош знак за всички посоки по света“, каза той.

Според него има използване на трагичен случай за правене на евтина политика след гибелта на двамата пилоти на хеликоптера Ми-27.

Източник: http://epicenter.bg/article/Siderov--Kanya-prezidenta-v-moeto-nedelno-uchilishte-da-spodelya-moya-opit-kak-da-se-darzhi-kato-darzhavnik/156624/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!