Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Падналият Хеликоптер е показателен как накрая ще падне и България...

Пълното безхаберие и безобразията на политиците в България накрая ще доведат до края и, така както вчера падна и хеикоптера на българската армия. Съболезнования на близките на загиналите и дано раненият се оправи бързо, но този случай е показателен как ще се срути и България накрая.

Това беше единственият хеликоптер в България, който можеше да гаси пожари, припомняме, че преди време Бойко Борисов и кабинета му номер 1 закупиха едни хеликоптери "Кугър", които и до ден днешен не ни вършат никаква работа, но за сметка на това си ги имаме. И ако се загледате около вас, ще видите колко ненужни неща си имаме в България, които на никой не вършат работа, но за сметка на това българският данъкоплатец плаща за тях.

И в случая, след като всички в българската армия знаят, че това е единственият ни хеликоптер с който можем да гасим пожари, за какво точно говорят за превъоръжаване с изстребители и БТР техника, някакви морски корвети и т.н. нима не е по важно да си закупим няколко хеликоптера с които да си гасим пожарите в горските масиви, за които всички сме наясно, че всяка година се палят от така наречената дървена мафия?!

Господа политици, това че сте поели командването на държавата и я управлявате като безмоторен самолет само след няколко години, ще доведе до такъв сблъсък с реалността, с такива поражения за държавата, че тогава няма да можем да изказваме съболезнования на близките на загиналите и няма да можем да се молим за ранените, защото всички ще бъдем заети да гасим пожара, който вие подклаждате вече 30 години. Понеже сме наясно, че няма да ни разберете в пълният смисъл, искаме да ви зададем само един въпрос:

- Нормално ли е, вие господа политици да си живуркате в схеми и далавери за стотици хиляди лева на месец, а народа да бедства с по 500 лева заплати на месец?!

И един съвет към Тумбак минисътъра на отбраната, бивш агент на държавна сигурност - подай си оставката, поеми отговорност за жертвите, защото това не е първият случай в България в който пада от небето хеликоптер в последните 5 години, и сме на 100% сигурни, че няма и да е последният, защото такива "експерти" като вас, нямат нужният капацитет и знания да се справят с проблемите на България. Все пак става въпрос за армията ни, за военната техника платена от българските данъкоплатци, не за голяма трапеза с ядене и пиене на което да пеете македонски песни с вашите партийни сектанти.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/06/blog-post_484.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!