Следвайте "Буднаера" в Телеграм

По заповед на Сорос, Каракачанов маха "падането на колене" пред загиналите за свободата...

Падането на колене, с което се отдава почит на националните герои, загинали за България, се премахва от церемониите на 3 март, 19 февруари, 2 юни и пр. дати, които се отбелязват с военен церемониал и заря.
Вместо на колене паметта на героите ще се почита със свеждане на глава за минутата мълчание. Това предвижда промяна в устава за войсковата служба, която предлага министърът на отбраната Красимир Каракачанов.
В устава са описани подробно и церемониалите за отбелязване на националните празници, както и командите, които се подават към парадните роти и присъстващите граждани.
Преди да бъде предложена за обществено обсъждане, промяната в церемониала е съгласувана с началника на отбраната ген. Ангел Боцев.

Идеята за замяна на падането на колене била дадена от "граждани с писма". Т.е. това са соросоидите, които така пишат подписки и се изкарват, че говорят от името на "народа". Понятието "група граждани" е професионална квалификация във фондациите на изгонения вече от Австрия, Унгария и дори от Израел, евреин.
От военните церемониали отпада и маршът “Кол славний”, който се изпълнява от гвардейски оркестър при отдаването на почит на загиналите за България. Вместо него ще се изпълнява барабанен марш, предвижда друга промяна във военния устав.
“Кол славний” има руски произход и очевидно е част от "руската заплаха" и трябва да отпадне.

ГН

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/06/blog-post_42.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!