Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Обзор счупиха представите на света къде трябва да се монтират детските пързалки

Български гений! Ето как ходят в Обзор до плажа
Нова начин за стигане на плажа измислиха в Обзор. Очевидци са направили снимка на съоръжение как се стига до плажа, за да не се потиш по стълбите. По пързалки, което естествено става със знанието на община Несебър и за тези пързалки, за да се поставят там са издадени предполагаме строителни разрешителни. Интересното в случая е че някой явно, не е чел разпоредбите, къде и как трябва да се поставят детските съоръжения за забавления или пък ако е чел, това може и да са някакъв нов вид улични улей за оттичане на дъждовната вода.

По стръмните стълби, които водят до Централния плаж, вече са монтирани детски пързалки. Няколко при това и различни на цвят. Решението вероятно е на общината и местното кметство което все пак се управлява от кадър на Герб. Местните и туристите го коментират като практично и доста креативно, но за сметка на това не е безопасно, тъй като децата се спускат със замах и отлитат от стълбите. От новите съоръжения все пак най-доволни са децата, които мислят, че са попаднали на детска площадка.

Но колкото и да е забавно за децата на община Несебър трябва да им е ясно, че тези пързалки поставени по този начин са предпоставка за сериозни контузии, защото според очевидци доста от децата вече се пробват да минават по тях и с велосипеди. И така очакваме да научим в крайна сметка тези цветни детски пързалки на които мястото им изобщо не е там, как точно и с какви документи са поставени и естествено колко е сумата заплатена от община Несебър за това безумно за децата удоволствие.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/06/blog-post_88.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!