Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов да не е мюсюлманин?!

Бойко Борисов точно в качеството си на какъв е днес в Косово и как точно от името на България обещава разни неща на конференция организирана от Иран? После, защо Бойко Борисов ще ходи на откриването на някакъв газопровод в Турция и заради него ли спря "Южен Поток", който трябваше да мине през България.

Много европейци вече се чудят каква точно роля играе в момента Бойко Борисов и дали пък тайно не е приел вече исляма и да е станал мюсюлманин. Нито един друг европейски лидер не си позволява да фамилиарничи толкова с мюсюлманите колкото пощенският гълъб на Ердоган се коментира в европарламента и евродепутати се чудят премиерът на България вече дали не е обещал Балканите на ислямистите.

Ледът по който ходи Бойко Борисов е много тънък особено след последните събития в Европа и днес точно, когато Сърбия мести войници на границата с Косово, българският премиер да говори в Косово за обединение и инфраструктура на същите си е малко или много шизофринично от негова страна, коментират политически анализатори в Германия. Според тях или Бойко Борисов е приел вярата на Алах или просто не знае изобщо какво и как прави и говори.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/06/blog-post_5.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!