Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скопие се тресе! Бойко изпраща жандармерията да помага на правителството им!

Македония се тресе, хората в Скопие искат нови избори и всички идиоти да се махат от политиката.

Македония си е Македония крещят хората по улиците и отказват да приемат, че някой който иска да служи на НАТО и ЕС е готов да промени името на държавата им. Никави Западни Балкани, никакъв Бойко Борисов нас не са ни питали, крещят още по улиците на Скопие.

Ние няма да сме слуги на ЕС и НАТО, който иска да им е слуга като България и Гърция да отива да живее там, обясняват разпалено македонци по улиците на Скопие. Според медиите на запад, това е поредната провокация на Сърбия и Русия с която искат да провалят идеята на България и лично на Бойко Борисов за обединени Западни Балкани и след визитата на Бойко Борисов в Москва явно е че плана е задействан.

Така с действията на македонските граждани и бурните им Протести, които всеки момент ще преминат в гражданско неподчинение, ясно се показва, че само с едно действие Русия обезмисли цялото председателство на ЕС на България и направи Бойко Борисов за пореден път за смях пред цяла Европа, големият лидер и обединител на Западните Балкани се оказа само една голяма латерна от която нищо не зависи и с действията си македонският народ показва, че на такива като него мястото им е далече, много далече от политиката. Улисан в идеята си за грабеж на фондове за Западните Балкани от ЕС, явно Бойко Борисов забрави, че като се почеше само руската мечка в Москва в Западните Балкани започват да се размествват пластове.

Според наши източници, Зоран Заев е търсил помощ от Бойко Борисов за да овладее протестите, при което нашият среебролюбец му е обещал да командирова жандармерия от близките региони, като в момента чакат само македонски полицейски униформи, за да ги слеят с полицията там. Според Бойко Борисов демокрацията в Македония трябва да се пази с цената на всичко, и пътя за обединение на Западните Балкани трябва да бъде продължен.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/06/blog-post_29.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!