Следвайте "Буднаера" в Телеграм

След финалът в Шампионската лига - Роналдо обяви, че напуска Реал Мадрид, Бойко Борисов го искал във Витоша Бистрица...

Звездата на Реал (Мадрид) и Португалия Кристиано Роналдо хвърли голямата бомба след края на финала в Шампионската лига.Португалецът спечели рекорден пети трофей в турнира и намекна, че мачът в Киев може да му е последен за "белите". “Беше прекрасно да играя в Реал Мадрид. След няколко дни ще кажа още”, каза Роналдо.

Според наши източници именно заради това Бойко Борисов е бил на мача снощи в Киев, за да гледа новото попълнение на тима от Витоша Бистрица. Бойко Борисов отдавна бил обещал на съотборниците си да докара в отбора звезди от ранга на Кристияно и Лука Модрич, явно офанзивата с привличането е започнала. Бойко Борисов още в началото на сезона коментирал, че по-добре да харчи милиарди на данъкоплатците за футболисти, които да ги радват, вместо гьолове като този в Белене и банки като КТБ.

С привличането на Кристияно Роналдо, Бойко Борисов се надявал да възроди българският футбол и родната икономика, защото Роналдо според изследванията на социологическите агенции "Галъп" и "Тренд" имал над 2 милиарда почитатели по целият свят. Ето какво каза и самият Роналдо веднага след мача който белият балет спечелиха снощи с 3:1 благодарение на комичната игра на вратаря на Ливърпул, който веднъж хвърли топката в краката на Бензема, за да открият Реал Мадрид резултата и след това успя да избие с ръце топката в собствената си врата след удар на Гарет Бейл от 55 метра.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.bg/2018/05/blog-post_855.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!