Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сашо Диков: Радев бърка в здравето на ГЕРБ, защото мята фактите в лицето. Каза на вифаджията Цветанов, че е прост

Най-големият проблем е, че няма алтернатива. Корнелия Нинова е смела, но около нея липсват хората с алтернативи за проблемите. Румен Радев бърка в здравето на ГЕРБ, защото в стила на Бойко Борисов мята в лицето фактите. Затова крещят и пищят. Каза на вифаджията Цветан Цветанов, че е прост с убийствени факти. Корнелия Нинова направи гаф, като каза, че е с Румен Радев. Трябваше да се дистанцира, за да не му подлива вода.

„Не мисля, че Корнелия Нинова успя да скара патриотите. Не съм очаквал, че ще се окажа най-големия фен на Валери Симеонов, който удари шамар на екоталибаните. Големите телевизии продължават да лъжат, че половин Пирин ще е застроен. Аз поддържам Валери Симеонов и за идеята да се пуши в заведенията. Симеонов е смел човек. Него не го е страх, за разлика от някои други хора в правителството“. Това заяви пред BGonAir Сашо Диков.

„Ние получихме шамар от ЕС. Имаме имитация на реформа. Бойко Борисов действа като пожарникар. Виждаме свръх унижение към полицаите и към децата с уврежданията и родителите им, които не бяха пуснати в парламента. Големият шамар Бойко Борисов получи от майката с дете с увреждания, която беше на терминала на летището и му каза да не плачи, а да обърне внимание на хората. Най-ниският външен дълг е на Северна Корея. Трябва да си помислим, дали да се хвалим, че по този компонент сме трети. Най-големият проблем е, че няма алтернатива. Корнелия Нинова е смела, но около нея липсват хората с алтернативи за проблемите.

Румен Радев бърка в здравето на ГЕРБ, защото в стила на Бойко Борисов мята в лицето фактите. Затова крещят и пищят. Каза на вифаджията Цветан Цветанов, че е прост с убийствени факти. Корнелия Нинова направи гаф, като каза, че е с Румен Радев. Трябваше да се дистанцира, за да не му подлива вода“, каза още Диков. „Нишата е голяма и има нужда от алтернатива. Румен Радев обаче няма право да оглави партия“, допълни журналистът.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.bg/2018/05/blog-post_556.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!