Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Светът, извън Русия потъва в хаос, ще се избият и богатите скоро, дано да оцелеем затворени....

Светът върви към тотална дезинтеграция и политиката на Русия към постепенно затваряне е правилна. Това каза руският президент Владимир Путин на среща с учени-политолози в Руската Академия на Науките.
Международното право е мъртво, то не може да урегулира нищо вече. Никой не разчита на него. Това означава, че всеки ще се въоръжава, и ще се опира само на себе си. 
Т.е. влизаме в сложна супер-многополюсна комбинация, не само с няколко големи полюса, но и с десетки и стотици по-малки. Подобно нещо е много трудно, направо невъзможно да се управлява, обясни Путин.
Той добави и, че вече е налице процес, в който "богатите хищници" започват да се самоизяждат. Като няма кого повече да крадат и доят, започват да преразпределят помежду си. 
Факт е разцеплението в Западния блок, вече водят търговска война вътре помежду си. Факт са "мръсни" удари между държавите дори вътре в ЕС.

Русия не може да се намеси навсякъде, а виждате, че дори където опитаме, срещаме огромна съпротива. Обучават терористи, пращат ни ги, убиват нашите войници, убиват хиляди цивилни. Не се срамуват дори да ползват химическо оръжие, с пропагандна цел, за да оправдаят убийствата си.
"Не можем да преборим всичко това. Помагаме на ограничен брой места, но не можем да спасим света. Нашата политика е да се изолираме постепенно. Русия има ресурси и може да произвежда всичко сама. Ще се изолираме, и ще наблюдаваме. Ще се стараем конфликтът да не предизвика глобална катастрофа и използване на ядрено оръжие. Но хаосът не го създадохме ние, нито можем да се преборим сами с него. Истината е, че повечето народи по света не могат да разчитат на нашата помощ, и ще трябва сами да се борят, и да постигнат евентуално своята свобода..." - бе убеден руският държавник.

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/05/blog-post_814.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!