Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Да помогнем на македонците! Дават ни 100 млрд € и ние им продаваме името "България". После се обявяваме за Република Тракия!

Нещо повече. 
Не само името ще им продадем. 
Ще им шитнем и Гинка, и Хекимян, ако искат и КТБ да вземат дори. 
Божидар Димитров ще изпадне в състояние на нестихващ оргазъм. 
А ние и него ще им го дадем - като исторически бонус.
Проблемът с името на Македония е сериозен. 
Г-н Борисов мисли по темата, аз обаче също. 
Ето и моята идея.
Няма как да измислим ново име на Македония, което да се хареса на гърците. 
А без гърците Македония ще види ЕС през крив макарон. 
А без Македония в ЕС, аргументът ни, че Бойко Борисов е "дипломатическият гений" на Балканите - отиват директно във Вардар. 
Отнася го течението, барабар със Сталийски, дет се вика. Затова ето какво предлагам аз.
Вместо Македония да се пъне да мисли ново име, ние ще им продадем нашето! Срещу 100 милиарда евро, на лизинг, от утре Македония може да се казва България. (Нали много спореха, дали Вапцаров е македонец?! Е, ето, българин е. От Скопие.)

Нещо повече. Не само името ще им продадем. Ще им шитнем и Гинка, и Хекимян, ако искат и КТБ да вземат дори. Божидар Димитров ще изпадне в състояние на нестихващ оргазъм. А ние и него ще им го дадем - като исторически бонус.
Логично, ще попитате вие, какво правим ние след като продадем името си? Ами кво, измисляме си ново. Предлагам да се кръстим Република Тракия. Ще започнем на чисто. Ще теглим един шут в капачките на панславизма и ще се самообявим за новите евреи. Деликатно ще съобщим, че от ТАН (Тракийска академия на науките) се открили неоспорими доказателства, че Моисей е имал брат певец, за Орфей говоря, и само той има сниман на ксерокс анекса към 10-те Божии заповеди. Какъв е той, Република Тракия ще съобщи след неопределено историческо време. Ще ги държим в напрежение! Всичките! От Доналд, през лелята от Хамбург, та до Ким Чен ун.
И докато това се случва, ние няма да си губим времето, а ще наемем международно призната ПР фирма, на която ще поръчаме ново лого, разбирай герб, и знаме, разбира се. Ще си направим собствена тракийска криптовалута с името trakiacoint и ще вдигнем Левон Хапарцумян на трупчета. Абе, много работи ще направим!
Защото истина уважаеми съотечественици е проста - всичко опира до интелектуална разчупеност и тракийски кураж. И нека не забравяме стария тракийски лаф - "United We Stand Strong"!
П.С. Гърците ще бъдат в пълен шок! Първо, солунските братя ще се окажат българи от Скопие, второ ще полудеят заради името Македония, и трето - Спартак е нашенец!

Васил Петев, фейсбук

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/05/100_25.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!