Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лиляна Павлова: Бойко Борисов предложи да имаме общи посолства с Македония, в това трябва да приобщим и Турция....

Лиляна Павлова за пореден път се опита да задмине лидера на партията си Герб. Според нея идеята да ползваме общи посолства с Македония е гениална и трябва да покаже на Европа, че ние сме гарант за стабилност в региона, но според нея България трябва да помисли и за общи посолства с Турция по света, все пак ние сме съжителствали 500 години с тези хора и те спокойно могат да се приемат като част от нашето семейство.

В България трябва да се говори и обяснява страшно много по темата, защото както знаем, комунистическата власт в продължение на 45 години е показвала неистини по темата и мирното съжителство на два народа в една територия се е представяло не с истинското му име обединени западни балкани, а робство, което така и не е доказано исторически.

В България трябва да сме наясно, че войната, която ние българите наричаме освободителна всъщност е била война водена от Русия за завладяване на територии както от България така и от Турция.

Представете си, че успеем да направим общи мисии в чужбина както с Македония така и с Турция ние ще променим не само визията на дипломацията, ние ще променим историята и ще направим така, че нещата да бъдат наричани с истинските им имена, съжителство, а не робство.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.bg/2018/05/blog-post_443.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!