Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българите в чужбина: Цветанов да не се упражнява на наш гръб..

Българите в чужбина, възмутени от поведението и изявленията на родни политици за тях.
Цветан Цветанов скоро излезе с коментар, че все повече емигрирали българи ще се връщат в България да просперират.
Разговаряхме с български емигранти за тяхното мнение и дали това е вярно. Те са категорични, че на техен гръб властта се опитва да внуши, че нещата в България вървят добре и че се оправят. Споделиха с нас, че не стига че се чувстват като най – големите донори, благодарение на които се крепи българската икономика, ами ги замесват и в пи ар на правителството.

„Ако не сме ние, да изпращаме пари на роднините си, България е загинала. Не си ли давате сметка, че ние сме най – големия инвеститор в държавата. Никоя западна компания не желае да влезе в България заради корупция, рушвети и липса на правосъдие. Ние сме в чужбина не от добро. Тук спокойно отглеждаме децата си и имаме възможност да се развиваме. Това в България ни бе отнето, затова се принудихме да емигрираме.

За съжаление наши роднини и близки, останали в България, мизерстват и се чувстваме длъжни да им помагаме, затова се превърнахме в единствения инвеститор в държавата. Някой обаче да говори глупости и да убеждава мизерстващия българин как ние се връщаме, защото държавата върви добре, е фалшива новина и безочие. Докато България не се отърве от тази част на политическата класа, която води държавата към дъното, бъдеще за нас в родината няма. Всичко друго са глупости! „- споделиха те.

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/05/blog-post_870.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!