Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Израел победи Европа

Та нали задачата на не толкова отдавна скалъпената "Евровизия" е да създаде Новата визия на една поробена, трансджендърна, сиреч неопределена, объркана и шизофренична Европа под мотото за "модерност и толерантност".

Израел победи Европа

Няма нищо чудно и изненадващо в победата на песента на Израел "Играчката" на Евровизия 2018. 

Та нали задачата на не толкова отдавна скалъпената "Евровизия" е да създаде Новата визия на една поробена, трансджендърна, сиреч неопределена, объркана и шизофренична Европа под мотото за "модерност и толерантност". 

Не за първа година в конкурсите на "Евровизия" печелят песни на отявленото декаденство, безвкусица, липса на национална идентичност.

Целта е да се внуши образа на новия безнационален, безидентичен, объркан и развратен европеец.

И той да бъде наложен като новия гражданин на света, безропотна пионка и слуга на Новия световен ред на властващия банкерски капитал.

А че Европа е отдавна в ръцете на ционисткия банкерски и лихварски капитал, в това у никого вече не остана съмнение.

Цялото движимо и недвижимо имущество на средния европеец е собственост на банките, както са тяхна собственост и работата, и децата, и семейството на европееца, впримчени в перфидна мрежа от институции, контролиращи и изземващи цялата индивидуална власт на отделния човек и родител.

Новото в "Евровизия" тази година е откровено нагласената и предварително планирана победа на Израелската певица Нета, която със своята гротескна визия на антижена ни представи едно важно послание:

Европа вече е пренесена в жертва на Световния глобализъм!

Европа вече е във владение на ционисткия глобален банкерски капитал, като:

- Европа вече се съгласи на еднополовите бракове;

- Европа вече се съгласи на това децата й да бъдат отнемани и институционализирани от правителството;

- Европа вече се съгласи на поведената война срещу жената с узаконяването на джендърната политика;

- Европа вече прие тероризма в своите градове, като се съгласи безпрекословно да финансира "бежанците - терористи" за сметка на своите европейски граждани

- Европа вече загуби своята икономическа идентичност, като се съгласи на определено уронващи нейното икономическо положение договорни отношения със САЩ, и така нататък.

И може би не е случаен фактът, че песента на израелката Нета съдържа определени послания като: 

- "Виж ме, аз съм красиво създание" - (въпреки, че нарочно съм приела да изобразя гротеска на жената)

- "Чудесна жена, ти си божествена, а той ще съжалява!" - дотук добре, но защо ли тя трябва да бъде противопоставяна на той?!

Не е ли любовта обединителят на мъжа и жената, а не войнстващият феминизъм, еднополовост и прочие перверзии?!

Израел победи Европа на "Евровизия" - като напомняне, че този пъклен план за подчинение и завладяване на Европа е вече към своя край!

Европа на най-древните хора, на изконните човешки ценности, на националната идентичност, свобода и достойнство е принесена в жертва на финансовия наднационален капитал, управляван от ционистки Израел!

АВТОР: АЛИЯ ОШО

Източник: https://www.lentata.com/page_11415.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!