Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Dms "Щанги" - Когато я няма държавата!

Българската федерация по щанги се надява да събере сумата от 250 000$ от DMS кампания за спасяването на българските щанги! Толкова струва глобата наложена на федерацията за това, че са хванали наши щангисти с допинг.
Много хора, когато прочетат това ще си помислят, че е поредната фалшива новина, защото ако има нещо което преди 30 години да прославяше България на длъж и на шир по света, това бяха именно спортът Щанги?!

Днес, държавата я няма, федерацията е пред угрозата завинаги този спорт да бъде заличен от спортният живот на България и докато един премиер се прави на тенесист и футболист и че е много загрижен за спорта, тя федерацията прави отчаян опит като удавник, който иска да се хване за сламка и ще разчита на народът да дари по един лев да не умре спорта.

На фона на милионите долари субсидии за партиите, на фона на милионите долари всяка година за заплати и разходи за министерства, депутати, охрана, на фона на милионите похарчени за председателството на Европа, председателство, което си отива и българският гражданин за пореден път нищо не разбра от това, то да убиваш спорта щанги, да се правиш, че няма пари и да не искаш да дадеш от държавният бюджет за спорта, пък било то и за глоба, глоба която пак е благодарение от факта, че в България също си имаме допинг контрол комисия, която явно преди състезания не иска да се занимава с глупости и да върши работата си, за която и се плаща, естествено от държавата, направо си звучи като виц, не като фалшива новина..

Но все пак не трябва да забравяме, че ние живеем в България, по-точно всеки нормален вече се маха от България, държавата се управлява от един, който три папи са го галили по главата и се чувства богопомазан, а идиотите около него, за да откраднат едни пари построиха стадиони, спортни зали, фитнеси на открито в села и паланки, където последните жители няма да избягат, а ще умрат до няколко години, вместо да ги вложат за развитието на спорта, там където имаше нужда...

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/05/dms_13.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!