Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Карл Лагерфелд е решил да се откаже от германско гражданство: Меркел ме отвращава!

Моделиерът аргументира крайното си решение с неадекватната политика на Меркел по отношение на мигрантите. Легерфелд и до днес не може да си обясни, как така Меркел е отворила широко вратите за милиони мигранти, които създават все повече проблеми на всички

Световният моделиер Карл Лагерфелд е готов да се откаже от германско гражданство. Ще го направи в знак на протест заради лошата политика на Меркел. Това звездата заявава в последното си интервю, съобщава Vistanews.
 
Моделиерът аргументира крайното си решение с неадекватната политика на Меркел по отношение на мигрантите. Легерфелд и до днес не може да си обясни, как така Меркел е отворила широко вратите за милиони мигранти, които създават все повече проблеми на всички германци.  

Франция, която всички знаем като държава, която винаги е защитавала човешките права, се съгласи да приеме на територията си само 30 хиляди бежанци. У нас се случва някакво безумие, - недоумява моделиерът, който често е изразявал открито гражданската си позиция.
 
Меркел предизвика у мен чувство на отвращение, - не крие чувствата си Лагерфелд. Затова той е взел решение да се откаже от германското си гражданство.

Лагерфелд не критикува Ангела Меркел за първи път. Преди време той сравни нейното поведение с това на Хитлер.

Източник: http://epicenter.bg/article/Karl-Lagerfeld-e-reshil-da-se-otkazhe-ot-germansko-grazhdanstvo--Merkel-me-otvrashtava-/154019/7/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!