Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лиляна Павлова - Искам един ден да съм председател на Европейският съюз

Лиляна Павлова днес пак се е размечтала пред журналисти, според нея нищо не и пречело един ден тя или някой като нея да оглави целият Европейски съюз, защото с председателството си България е доказала, че тя и всеки един от министрите на Бойко Борисов спокойно може да оглави и целият Европейски съюз. Имаме много силни министри в този кабинет, имаме и много силна политика за Западните Балкани и с нашият лидер Бойко Борисов доказахме, че можем да строим мостове между страните на полуострова е споделила още Павлова пред медиите.

За нас председателството като държава беше много важно и ние се справяме чудесно, получаваме само суперлативи от колегите и те както виждате с удоволствие идват в България, за да се учат от нашият опит.

Имаме най - ниската безработица от времето на Социализма и според нашите партньори от Европа това се дължи на нас като партия и правителството, резултатът с външният ни дълг е толкова впечатляващ, че вече за нас колегите говорят, че сме икономическият тигър на Балканите.

С председателството ние доказахме, че можем да върнем младите българи в България и да дойдат и страшно много инвеститори, защото те разбраха, че на нас ни вярват техните политически лидери и средата за бизнес в България е много добра. Ние трябва да сме в Еврозоната и да въведем еврото, защото ние сме страна членка на Евросъюза и един ден някоя българка като мен или българин като г-н Борисов може да е председател на съюза.

Източник: https://xaknewz.blogspot.com/2018/05/blog-post_959.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!