Следвайте "Буднаера" в Телеграм

На връх Гергьовден и парада, Бойко на екскурзия в Гърция...

На връх най-големия военен парад от години, Бойко Борисов демонстрира поредно неуважение към национално-патриотичната кауза, като замина на екскурзия в Гърция.
Формален повод е "литийно шествие по случай 6 май в манастира Зограф в Атон". Но подобни шествия има в цяла България, точно сега Бойко да иде там е доста съмнително.
Всъщност, това е само пореден случай от демонстративното пренебрежение на Борисов към националните ни празници. Той отсъства и от 3 март, и от честванията на Шипка, и от Съединението, и от Независимостта.
Днес, освен всичко друго, се скри от от Президента, който напоследък се превръща в национален герой, докато мутрата-премиер се превръща в символ на всичко продажно и корумпирано в държавата.

Заедно с Бойко е и половината правителство, което не е ясно каква точно работа има в Света гора, освен да се разходи за държавна сметка.
И най-важното - днес президентът също ще пътува в чужбина. Той ще посети военно гробище в Македония. Но ще го направи, след като минат тържествата тук, които са много по-важни. Бойко можеше да направи същото. По обяд щеше да е на Халкидики с някой от частните му държавни хеликоптери.
Така очевидната цел е не да се посети манастирът, а да се отсъства от тържествата в София.

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/05/blog-post_92.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!