Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Първан Симеонов: Управляващите трябва да се плашат от Радев - той изглежда сериозната алтернатива!

Първан-Симеонов

Само нова, но надеждна политическа алтернатива може да се хареса на българите и да прекъсне повтарящото се социологическо зацикляне. Това коментира за вечерния блок „Това е България“ на Радио „Фокус“ политологът Първан Симеонов.

Той уточни, че у нас електорат за нов политически проект има, но само за такъв, който е радикално нов и предлага конкретни решения.

„Тази постоянна караница между две твърди партийни агитки прави така, че останалата публика започва да се оглежда за нещо генерално ново. Мнозина са онези, които предлагат протест, но управляващите всъщност се плашат от образа на президента Румен Радев, който, струва ми се, в настоящия момент носи новото, радикалното, мъжкарското, произточното – всичко това се харесва, изглежда сериозно и възможно като алтернатива, за разлика от много други формации и политически дейци.

Ето от това трябва да се плашат управляващите“, обясни изпълнителният директор на "Галъп Интернешънъл Болкан".

Първан Симеонов коментира, че управление, което не държи на законността, а угажда на всяко искане, се услажда на българите, но дава поле за появата на нова политическа алтернатива. 

Източник: http://epicenter.bg/article/Parvan-Simeonov--Upravlyavashtite-tryabva-da-se-plashat-ot-Radev---toy-izglezhda-serioznata-alternativa--/153548/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!