Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руски топ-разузнавач: Украйна в НАТО ще ни е по-полезна от България - ще знаем всички тайни, и ще ни доставя западно оръжие за тест...

Въпросът защо преди 4 години Путин остави Украйна на Запада, и спря т.нар. "донбаски опълченци" да превземат Киев, започна да получава отговор.

В Интернет се появи любителски запис от рождения ден на дъщерята на шефа на руското Военно разузнаване - ген.полк. Игор Петров. На него ясно се чува как леко подпийнали генералът и няколко офицери си говорят по геополитически въпроси.

От устата на самия генерал излизат следните фрази:

"С България ударихме голяма печалба в НАТО, но с Украйна ще е направо джакпотът. Цялата им армия и офицери са русофили, всички тайни на НАТО ще знаем..."

Друг офицер го пита, толкова глупави ли за западняците, че да не се усещат за България.

"Не са съвсем глупави, имат някои ограничения, но те са доста малки. Като цяло, България получава достъп до доста важни тайни, а в армията и имаме десетки шпиони на високи позиции. Знаем всичко..." - отвръща генералът, и добавя, че дори чрез такива "троянски коне", Русия се сдобива с образци западно оръжие, които да тества в бойни условия.

"Каквато техника купят, все едно ние сме я купили. Наши инженери имат пълен достъп до оръдия, танкове, самолети. Сега ако купят "Грипен", шведите все едно са ни дали флашка с пълните му планове..." - казва Петров.

Той добавя и още - за моралните скрупули:

"Тия хора дори не се считат за предатели, както са обикновените шпиони. В Америка като наемем агент, той знае че е предател, и понякога има угризения на съвестта. Българи и украинци изначално считат, че са братски народи с Русия, а западната им ориентация е предателството. Те се считат за патриоти, като помагат на Русия..." 

"В Украинската армия над 90% от офицерите са чисти руснаци. Така е и в Министерството на отбраната. Ако влезе в НАТО, все едно са си пренесли документацията в Москва..." - казва генералът, а другите се подхилкват с не много трезви физиономии.

Г.Н.

Източник: http://www.gudelnews.com/2018/04/blog-post_941.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!